Izvor:
02.11.2017 u 20:54
0

DŽAJA BODRI ZVEZDU U LONDONU: Imamo razloga za optimizam!

Legenda Crvene zvezde Dragan Džajić bodriće večeras crveno-bele u Londonu (21.05), a uoči utakmice je poručio da crveno-beli imaju dovoljno razloga za optimizam.

Bez obzira što je Arsenal veliki favorit, čak je i u Beogradu pobedio sa 1:0, Džajić smatra da Zvezda ima šansu da iznenadi "tobdžije".

Nema razliga da bilo kakav teret sputava Zvezdu. Tek je četvrto kolo Lige Evrope, šanse da prezimimo nisu male. Napokon, računajmo i na ekstra motiv na "Emiratima". Svi ti parametri, a nije ih malo, daju nam pravo na optimizam. Sva tri rezultata su u opticaju i nema razloga da Zvezda ne odigra muški, žestoko, takmičarski… Tada ni bod ili tri neće biti daleko – rekao je Džajić za Žurnal.

On je naglasio da večeras u Londonu ceo tim mora da bude na nivou, bez individualnih isticanja.

Ako neko uđe sa željom da solira, da se ističe i traži šansu da se sam dokaže, od tog posla neće biti ništa. Verujem u trenera Milojevića, spreman je da pripremi ekipu pred bitnu utakmicu – istakao je Dragan Džajić.

Happytv.rs/Žurnal
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter