Izvor:
02.11.2017 u 21:03
0

ODUŠEVLJEN NJEGOVOM PARTIJOM NA „TEATRU SNOVA“: Murinjo nahvalio i „rezervisao“ Svilara!

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo pohvalio je mladog golmana Benfike Mileta Svilara i pokrenuo priče oko mogućeg transfera u budućnosti, prenosi portugalski Rekord.

Portugalac je svoje impresije mladim Srbinom preneo predsedniku Benfike Luisu Felipeu Vijeiri posle meča dva tima u Ligi šampiona na Old Trafordu.

Sin nekadašnjeg jugoslovenskog golmana Ratka Svilara skrenuo je pažnju na sebe u dva duela engleskog i portugalskog velikana u elitnom takmičenju, a Murinjo je i posle meča u Lisabonu imao samo pohvale za budućeg A reprezentativca Srbije.

Iako je u oba susreta nesrećno primio golove, Svilar je skrenuo pažnju Murinja i čitave Evrope kao najmlađi golman koji je u Ligi šampiona odbranio jedanaesterac u Mančesteru, uz nekoliko odličnih odbrana.

Učinak 18-godišnjeg čuvara mreže nije promakao ni legendi Mančester Junajteda Ser Bobiju Čarlonu koji je impresije o Srbinu takođe preneo predsedniku kluba sa La Luža.

Mile Svilar je rođen u Antverpenu, u Belgiji je i počeo karijeru, a od ovog leta je član Benfike posle transfera iz Anderlehta.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter