Izvor:
07.11.2017 u 21:38
0

GROF STIGAO NA MARAKANU: Sreo se sa Terzićem, pa umesto njega odgovorio Ilievu u svom maniru na ponudu da Zvezda bira sudije! (FOTO)

Bivši trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Božović Grof, posetio je danas stadion "Rajko Mitić", i iskoristio tu priliku da porazgovara sa čelnicima ovog kluba.

On je najpre čestitao Zvezdi na dosadašnjim sjajnim rezultatima, i pružio podršku da se tako nastavi i u budućnosti, a onda je u svom maniru odgovorio na ponudu Ivice Ilieva da Terzić izabere svakog sudiju koji će suditi Zvezdi i Partizanu do kraja sezone.

Čitam danas da se nudi da Zvezda bira svakog sudiju. To je isto kao kada šibicar na ulici normalnom prolazniku da da odabere šibicu ispod koje je kuglica… A sve nameštene – rekao je Grof.

Podsetimo, on je na leto preuzeo ruski tim Arsenal iz Tule, sa kojim je ostvario neke velike rezultate, kao što su pobede nad Zenitom, CSKA iz Moskve, Dinamom iz Moskve, Krasnodarom, a njegova ekipa trenutno zauzima 7. poziciju u prvenstvu Rusije sa 23 boda, a da je Grofova ekipa u velikoj formi svedoče i četiri pobede iz prethodnih pet mečeva.

Happytv.rs
Foto: Instagram/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter