Izvor:
08.11.2017 u 01:20
0

PAOK HOĆE VLADANA MILOJEVIĆA!

Druga solunska ofanziva na Vladana Milojevića! Prema informacijama MOZZART Sporta iz Grčke, uprava PAOK-a, odavno nezadovoljna radom Razvana Lučeskua, rešila je da krene po trenera Crvene zvezde. Namera je jasna: ubediti da ga je Solun bolja sredina za dalji razvoj njegove karijere i dovesti ga na kraju sezone!

Zašto tada? Zato što je Milojević sa beogradskim crveno-belima potpisao ugovor na godinu dana, pa će na leto biti slobodan strelac. Naravno, samo ako ga uprava Zvezde prethodno ne ubedi da produži saradnju, a podsetićemo vas da je Zvezdan Terzić baš nedavno rekao da je pred Milojevićem blanko ugovor i da mladi stručnjak samo treba da – upiše sumu.

Pritom, Milojević je PAOK-ovu ponudu na stolu imao i pre no što je došao u Zvezdu, ali je tada izabrao povratak u klub u kojem je naučio i prve fudbalske korake. Posle svega što je doživeo u ovih nekoliko meseci u Ljutice Bogdana teško da mu je entuzijazam opao. Naprotiv. Još ako uspe u nameri da osvoji titulu i naredne sezone pokuša da sa Zvezdom napadne Lige šampiona – mnogo bitnije da uspostavi nekakav dugoročan sistem na Topčiderskom brdu – teško je zaista poverovati da će PAOK imati argumenata da ga privuče u Solun.

Ali Terzić i saradnici iz Zvezde moraju da budu oprezni. U PAOK-u su silno razočarani posle eliminacije iz Lige evrope od švedskog Estersunda. Žele da što pre vide leđa rumunskom treneru. Žele da plate – i to dobro – ne bi li ovaj put doveli trenera koji garantuje rezultate. Uvereni su da je Milojević baš taj, mada u svetu fudbala garancije ne postoje.

I baš zato… Zvezdo, potpisuj taj ugovor!

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter