Izvor:
08.11.2017 u 02:03
0

BIO JE KUR*IN SIN U SVLAČIONICI! Gatuzo u svom stilu objasnio koliko je veliki Pirlo!

Andrea Pirlo je pre nekoliko dana odigrao poslednji meč u karijeri, a njegov bivši saigrač Đenaro Gatuzo je vrlo slikovito objasnio ko je bio legendarni Italijan.

Pitali su Gatuza da li su on i ostali igrači pomogli Pirlu da bude bolji, a on je odgovorio u svom stilu.

To su gluposti. Ne mešajte nutelu sa govni*a. Kada sam ga prvi put video kako igra, razmišljao sam da prestanem da igram fudbal, da menjam profesiju. Ja to znam najbolje, jer igramo zajedno od pionirskih selekcija Italije. Nije samo stvar u kvalitetu, nego u činjenici da je on kao životinja koja može da pokrije prostor od 1.000 metara. Bio je sjajan atleta, zato je i igrao do 38. godine – rekao je Gatuzo za italijanski Radio 24.

Priznaje da je Pirlo njemu mnogo pomogao, ali da je bio nezgodan u svlačionici.

Zajedno smo igrali 20 godina. Kada je bilo teško, uvek smo njemu prepuštali sve, osećali bi se sigurno pored Pirla. Znao sam šta je moj zadatak, a on je radio sve ostalo. U svlačionici je bio veliki ku*vin sin, uz svo poštovanje prema njegovoj majci. Mesecima me je zadirkivao. Udario sam ga više puta nego što je Bad Spenser to uradio Terensu Hilu – dodao je Gatuzo.

Informer
Foto: Facebook/Gatusso1x2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter