Izvor:
10.11.2017 u 01:44
0

SRPSKI REPREZENTATIVAC DUŠKO TOŠIĆ: Mogao bi da pojača redove Totenhema!

Srpski reprezentativac Duško Tošić mogao bi ove zime da promeni sredinu pošto je za njega ozbiljno zainteresovan Totenhem.

Nekadašnji defanzivac Zvezde mogao bi u smiraj karijere da ostvari najveći transfer. Za 32-godišnjeg štopera, koji može da igra i na mestu levog beka ozbiljno je zainteresovan menadžer Totenhema Maurisio Poketino.

Pema navodima turskog portala "Futbolarena.com", Totenhem je Bešiktašu spreman da plati osam miliona evra. Srbin je stub odbrane zajedno sa Portugalcem Pepeom, ali neće biti čudno ukoliko šampion Turske prihvati ponudu "pevaca".

Teško da će za iskusnog defanzivca stići bolja ponuda, s obzirom na to da je već zašao u četvrtu deceniju, a ima još godinu i po dana ugovora sa Bešiktašom, u koji je 2015. godine stigao kao slobodan igrač.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter