Izvor:
11.11.2017 u 16:40
0

Oporavio se od povrede: Suma će biti spreman za Jang Bojs!

Fudbaler Partizana Sejduba Suma oporavio se od povrede i biće spreman za utakmicu protiv Jang Bojsa, koja se 23. novembra igra na stadionu u Humskoj.

Najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji Partizana se oporavio od povrede mišića zadobijene nekoliko dana pred duel sa Skenderbegom, a prema informacijama iz „Zemunela“ njegovo zdravstveno stanje je znatno bolje.

Suma će u ponedeljak ili u utorak na kontrolu posle čega bi trebalo da se priključi ekipi na treninzima. On bi mogao da bude u timu već za narednu prvenstvenu utakmicu u kojoj crno-beli narednog vikenda gostuju Javoru.

Partizan će se prethodno, u sredu 15. novembra sastati sa Radom u zaostaloj utakmici osmine finala Kupa Srbije, ali je teško verovati da će Suma biti u kombinaciji za ovaj susret.

informer.rs
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter