Izvor:
14.11.2017 u 04:28
0

Muslin odjavio BIH: „Trenutno imam bolje ponude“!

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je danas da nije prihvatio poziv Komisije za imenovanje novog selektora Bosne i Hercegovine i da trenutno ima bolje i interesantnije ponude.

"Danas sam dobio prvi poziv iz BiH. Ipak, ne postoje uslovi za moj dolazak, jer imam ponude od drugih klubova i reprezentacija. Takođe, mislim da ne bi bilo ozbiljno ulaziti u bilo kakve razgovore jer trenutno imam interesantnije i bolje ponude. Ja sam se srdačno zahvalio i rekao da nema potrebe za odbijanjem i čekanjem i poručio sam im da se okrenu nekim drugim ljudima i trenerima", izjavio je Muslin za "Klix.ba".

On je rekao da ga je začudila odluka o odlasku Mehmeda Baždarevića i da misli da na poziciju selektora treba da dođe neko ko dobro poznaje stanje fudbala u BiH.

"Lično, odlazak Mehmeda Baždarevića mi je bio veoma čudan. On odlično poznaje situaciju, sjajan je trener, ne znam šta se desilo i jako mi je žao zbog njega. Po mom mišljenju, na poziciji selektora treba da bude neko ko poznaje situaciju u fudbalu u BiH, jer će mu biti lakše da razume dešavanja iz prošlosti, trenutnu situaciju i ono što će se u budućnosti desiti", rekao je Muslin.

Za kraj je, kako se navodi, bivši selektor Srbije istakao da BiH ima odlične igrače i da se iznenadio zbog činjenice da BiH nije izborila plasman na Svetsko prvenstvo.

"BiH ima odlicne igrače i imala je odličnog trenera kog od ranije poznajem. Stvarno sam bio iznenađen činjenicom da niste uspeli da odete na Svetsko prvenstvo, ali vaša reprezentacija ima odlične igrače i onaj ko dođe na mesto selektora može da napravi dobar posao i izbori plasman na Evropsko prvenstvo", zaključio je Muslin.

Muslin je, pored reprezentacije Srbije, u trenerskoj karijeri vodio mnogo klubova, među kojima su bili, Lens, Crvena zvezda, Levski iz Sofije, Lokeren, Lokomotiv iz Moskve, Himki, Dinamo iz Minska, Krasnodar i Standard Lijež.

Muslin je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sledeće godine u Rusiji osvojio prvo mesto u grupi D ispred Irske, Velsa, Austrije, Gruzije i Moldavije, ali je Fudbalski savez Srbije odlučio da raskine ugovor sa njim.

tanjug.rs
Foto: Standard de Liège/printscreen, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter