Izvor:
14.11.2017 u 20:47
0

REMI „ORLOVA“ ZA KRAJ GODINE: Južna Koreja – Srbija 1:1!

Fudbalska reprezentacija Srbije je na azijskoj turneji u svom poslednjem nastupu u 2017. odigrala u gostima 1:1 sa Južnom Korejom.

Srbija je povela u Ulsanu preko Adema Ljajića u 59. minutu, da bi konačan rezultat postavio Čeol Ko sa bele tačke posle sumnjivo dosuđenog jedanaesterca.

Dobra strana ovog remija svakako je činjenica da se u timu Srbije našlo čak šest "zlatnih orlića" koji su pre dve godine bili omladinski prvaci sveta.

Takođe, vredi istaći da je u Ulsanu kapiten Branislav Ivanović upisao 100. nastup za nacionalni tim.

Bila je to ujedno i poslednja provera pred žreb za Svetsko prvenstvo u Rusiji koji će biti održan prvog dana decembra u Moskvi.

happytv.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter