Izvor:
15.11.2017 u 17:56
0

Krstajić uspešno zamenio Muslina: „Opravdao sam poverenje čelnika FSS“!

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić istakao je da dobio pohvale za ono što je urađeno na azijskoj turneji, ali da ne zna ništa o tome da li će ostati na klupi i voditi "orlove" na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Srbija je predvođena Krstajićem na turneji u Aziji pobedila Kinu sa 2:0 i odigrala nerešeno 1:1 sa Južnom Korejom.

Poslednjih dana su sve glasnije spekulacije da bi prefiks v.d. mogao da se ukloni i da Krstajić bude trajno rešenje.

– Jedino što mogu da kažem na ovu temu jeste to da sam dobio poverenje od predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze i sportskog direktora FSS Gorana Bunjevčevića da u ove dve utakmice ostvarim zacrtane ciljeve. Od njih sam dobio potvrdu da sam u tome uspeo – rekao je Krstajić za Blic i dodao:

– Zahvalio bih se saradnicima koji su bili deo ovog tima i igračima na maksimalnom zalaganju. Sve ostale spekulacije oko selektora nije na meni da komentarišem – istakao je nekadašnji reprezentativac.

blic.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter