Izvor:
19.11.2017 u 09:25
0

ZVEZDA UBEDLJIVA: Deklasirala Rad sa 6:1! (video)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Rad 6:1 (3:1) u utakmici 17. kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda je prva sa 46 bodova, dok je Rad pretposlednji sa svega 11.

Meč je rešen u prvih 25. minuta, kada su izabranici trenera Vladana Milojevića postigli tri gola. Prvi je delo Aleksandra Pešića u 4. minutu, a onaj koji je sa penala postigao Ričmond Boaći u 20. minutu, u mnogome je odredio tok meča.

Naime pre gola, sudija Petar Piper je dosudio kazneni udarac za domaće i to zato što je Lutovac u duelu vukao Babića. Igrač Rada koji je skrivio penal dobio je žuti karton, ali je Srđan Ajakjović zbog prigovora i crvenog kartona poslat u svlačionicu.

U daljem toku meča, Boaći je nakon kontranapada pogodio mrežu, a istu stvar je na drugoj strani terena u 41. minutu uradio Lutovac.

Nastavak utakmice je drugim golom na meču, šesnaestim u sezoni otvorio Aleksandar Pešić. Zvezda je od 54. minuta vodila sa 4:1. Podatak da ga je Pešić sustigao Boaćija na klupskoj listi strelaca, kao da je dodatno motivisao tamnoputog napadača, koji je u 63. minutu po treći put pogodio cilj.

Sve do 83. minuta, nije bilo većih uzbuđenja, a tada je četvrtim golom na utakmici Ričmond Boaći postavio konačnih Crvena zvezda – Rad 6:1.

Slađan Nikolić: Penal važan, mada protiv ovakve Zvezde ne možemo

"Svaka čast Zvezdi. Uzrok poraza možda jeste i taj crveni karton, ali protiv ovakve Zvezde malo šta smo mogli. Imamo pet utakmica do kraja polusezone i treba da uzmemo što voiše bodova, jer Rad zaslužuje da igra Superligu, protiv Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine", rekao je trener Rada

Vladan Milojević: Obećavamo samo rad

"Želim da taktički imamo više opcija. Moji fudbaleri su pametni i dosta dobro prihvataju te promene. Imamo prostora da napredujemo. Drago mi je da navijači podržavaju tim, koji vredno radi i broi se. Daćemo sve od sebe, a šta će biti u Belrousiji, videćemo", rekao je trener Crvene zvezde.

Izvor: Kurir
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter