Izvor:
20.11.2017 u 20:17
0

LIGA ŠAMPIONA: Srbi dele pravdu na derbiju Juventus-Barselona!

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić će zajedno sa svojim timom deliti pravdu na derbiju 5. kola Lige šampiona između Juventusa i Barselone.

Pored Mažića, pomoćne sudije su Dalibor Đurđević i Milovan Ristič, četvrti je Nemanja Petrović, dok su dodatne pomoćne sudije Danilo Grujić i Nenad Đokić.

Meč između Juventusa i Barse na programu je u sredu veče i umnogome bi mogao da odredi krajnji plasman u grupi. Juventusu je potrebna pobeda kako bi se bori za prvo mesto sa Barsom, ali i da definitivno obezbedi nokaut fazu.

Barsa je prva sa 10, Juve ima 7, Sporting je treći sa 4 boda, a Olimpijakos je zakucan za dno sa samo jednim osvojenim bodom.

Ovo je druga lepa vest za Mažića i njegove saradnike u poslednjih nekoliko dana s obzirom na to da ih je FIFA delegirala da sude SP u Rusiji.

To će Mažiću, Đurđeviću i Ristiću biti drugi Mundijal, što je svakako velika čast i uspeh. Podsetimo, sudili su u Brazilu 2014. godine.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter