Izvor:
22.11.2017 u 16:01
0

Zvezda otputovala u Belorusiju po vizu za proleće!

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su za Belorusiju, gde ih očekuje jedna od najvažnijih utakmica ove jeseni, ali i u novijoj klupskoj istoriji.

U slučaju pobede u pretposlednjem kolu Lige Evrope na gostovanju BATE Borisovu crveno-beli bi došli na korak do plasmana u nokaut fazu, što bi bio prvi prolaz do 'proleća u Evropi' posle tačno dve i po decenije.

Ni remi ne bi bio loš rezutlat, ali poznajući dosadašnji rad Vladana Milojevića kalkulacija sigurno neće biti. Zvezda je trenutno druga sa pet bodova, pet manje od vodećeg Arsenala, a jedan više od prvaka Belorusije, odnosno dva u odnosu na poslednjeplasirani Keln.

U istom terminu, Arsenal će gostovati u Nemačkoj, a i taj susret u velikoj meri mogao bi da utiče na konačni raspored u grupi.

Vicešampion Srbije doživeo je veliki peh dan pred put, pošto je ustanovljeno da je Nemanji Radonjiću povredio stopalo, a za B92.net su iz kluba potvrdili da nema preloma, ali da novopečenog reprezentativca čeka pauza od deset do petnaest dana.

b92.net
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter