Izvor:
24.11.2017 u 15:41
0

MENADŽER ARSENALA RAZOČARAN PORAZOM: Nismo imali sreće u Kelnu!

Menadžer Arsenala Arsen Venger razočaran je porazom u Kelnu (1:0) i poručio da će se njegov tim iskupiti protiv BATE-a u poslednjem kolu H grupe i tako pomoći Crvenoj zvezdi ka prolazu u nokaut fazu Lige Evrope.

Arsenal je uprkos porazu prošao u šesnaestinu finala Lige Evrope sa prvog mesta, ali se sada zakomplikovala situacija u grupi jer Zvezda ima šest bodova, koliko i Keln, a BATE jedan manje.

– Izgubili smo meč u kojem je protivnik imao samo jedan udarac ka našem golu, ne računajući penal. Uvek nam malo nedostaje da damo gol. Keln se branio izuzetno i za njih je to bila savršena noć – rekao je Venger posle utakmice u Nemačkoj.

On je obrazložio da je Džek Vilšir stvorio mnogo prilika saigračima i sebi, ali da zajedno sa Danijem Velvekom i Olivijeom Žiruom nije imao sreće u završnici.

– Činjenica je da smo ispunili cilj osvajanjem prvog mesta kolo pre kraja i osećamo se kao da smo odradili sav posao. Ipak, imamo duel sa BATE-om koji nam takmičarski ništa ne znači, ali želimo pobedu – dodao je Francuz.

U poslednjem kolu 7. decembra Crvena zvezda dočekuje Keln, a Arsenal ekipu BATE-a.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Haberi Yakala

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter