Izvor:
24.11.2017 u 23:37
0

NE RAZMIŠLJA O SVOM UČINKU Rodić: Verujem u prolaz u nokaut fazu Lige Evropa

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić ocenio je danas da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu protiv BATE Borisova u Ligi Evropa, ali da nije imala sreće da pobedi, kao i da veruje u prolaz crveno-belih u drugu fazu tog takmičenja.

"Odigrali smo dobar meč, ali nismo imali sreće, pogotovo ja u tri dobre šanse. Nadam se da će se sve to vratiti kada bude važno. BATE je čvrsta ekipa, ali nadigrali smo ih tokom svih 90 minuta utakmice", rekao je Rodić dan posle utakmice u Belorusiji.

Zvezda je juče odigrala 0:0 protiv BATE Borisova u petom kolu Grupe H u Ligi Evropa i došla na korak do plasmana u nokaut fazu.

Rodić je sinoć pogodio prečku, a rekao je da o tome više ne razmišlja.

"Verujem da će se vratiti kada bude najpotrebnije, možda već protiv Kelna.

Odigrao jesam dobru utakmicu u ofanzivi, ali ne razmišljam o svom učinku, važno je da ekipa dobro funkcioniše, naročito zadnja linija čiji sam deo. Sve mi je lakše da igram, polako prolazi bol u prstu sa kojim sam imao mnogo problema ove jeseni i to se odražava i na moje partije", naveo je Rodić.

Zvezda će sigurno proći u šesnaestinu finala Lige Evropa ako pobedi Keln 7. decembra. Crveno-belima bi odgovarao i bod, ali pod uslovom da BATE ne pobedi Arsenal.

"Verujem da će biti pun stadion, da ćemo imati odličnu podršku. Svi verujemo da ćemo proći dalje i ne samo u prolaz nego i u pobedu protiv Kelna. Neće biti lako, ali mi znamo koliko možemo", rekao je Rodić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter