Izvor:
25.11.2017 u 02:02
0

PARTIZANU SE CRNO PIŠE!? UEFA se obrušila na crno-bele, na udaru i Zvezda!

Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupak protiv Partizana i to po nekoliko osnova, dok je Zvezda na udaru zbog jedne stvari

Ne može da prođe utakmica "večitih" rivala u evropskim takmičenjima, a da se naši klubovi ne nađu na nišanu UEFA.

Ovoga puta je znatno lošije prošao Partizan, jer Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala tereti crno-bele po čak šest osnova, posle utakmice u kojoj je srpski šampion ugostio Jang Bojs.

Prvo na listi je upad na teren, ali nije precizirano na koga se misli, da li je reč o navijačima. Druga stvar je korišćenje pirotehnike, a potom uvrede navijača na rasnoj osnovi.

Zatim, crno-belima se na teren stavlja i nepristojno ponašanje navijača, to što su stepenice bile blokirane, kao i to što su predstavnici medija bez akreditacija bili na terenu.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, koja je gostovala BATE Borisovu, UEFA zamera "samo" jednu stvar, a to je uvrede navijača na rasnoj osnovi.

Za sada nije poznato kada će biti doneta odluka, odnosno kada će zasedati Disciplinska i Etička komisija.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter