Izvor:
25.11.2017 u 17:12
0

MESI POTVRDIO: Mančester siti i Pari Sen Žermen trenutno najbolji!

Lionel Mesi, fudbaler Barselone, rekao je da je Mančester Siti trenutno najbolji klubu u Evropi, uz Pari Sen Žermen.

– Po meni, Mančester Siti je trenutno najjača ekipa u Ligi šampiona, Evropi, zajedno sa Pari Sen Žermenom. Ali sezona je dugačka i Real Madrid ima veliko iskustvno iako za sada ne pružaju najbolje partije – rekao je Lionel Mesi.

Igrač koji je obeležio prethodnih deset godina u fudbalu takođe je kazao za Gazetu delo Sport da klubovi iz Milana nedostaju elitnom fudbalskom takmičenju.

– Italijanski fudbal nije kao što je bio pre. Na primer, dva velikana, Milan i Inter nisu ono što su bili pre deset godina, čak ni ne ulaze u Ligu šampiona. Mislim da to dosta utiče na fudbal u Italiji – kazao je Mesi za Gazetu delo Sport.

Mesi je utakmicu sa Juventusom u Ligi šampiona posmatrao sa klupe, sve do poluvremena, kada je ušao na teren.

– Naravno da volim da igram stalno, ali sezona je duga i morate da se odmarate – istako je Mesi.

Argentinac je dodao da su "Gaučosi" prošli težak put da bi se plasirala na Svetsko prvenstvo, kao i da ovaj "neki novi" fudbal daje priliku manjim selekcijama da se plasiraju na SP, pa tako ne čudi što se nisu plasirala repreznetacije poput Italije i Holandije, koje nisu dobro organizovane.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter