Izvor:
15.12.2017 u 04:20
0

EVO KO JE DOVEO HRVATSKE HULIGANE U BEOGRAD: Plaćenici iz Splita dobili ogroman novac za izazivanje haosa na derbiju!

Državljani Hrvatske stigli su u Beograd i učestvovali u krvavom obračunu na stadionu Partizana po pozivu kao plaćenici.

Splićani su u Beograd došli na poziv "kolega" iz beogradskog podzemlja kako bi im pomogli da vrate prevlast na južnoj tribini.

Identifikovana su dvojica Splićana. Jedan od vinovnika haosa u Humskoj je Ante Firić.

Ante Firić postao je poznat hrvatskoj javnosti pošto je završio u istražnom zatvoru zbog sumnje da je bio deo grupe koja je pretukla poznatog hvarskog ugostitelja.

Među povređenim hrvatskim državljanima je i Damir Tovarović, nekadašnji državni šampion u kik-boksu.

Zanimljivo, ni Firić ni Tovarović, kao ni ostali Hrvati koji su učestvovali u neredima nisu bitan deo hrvatske navijačke scene, prenosi Slobodna Dalmacija.

Mediji prenose da su njih dvojica, kao i još dvojica državljana Hrvatske, koji su stigli u Beograd, plaćeno sa po 10.000 evra kako bi učestvovali u sukobu dve frakcije Grobara.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter