Izvor:
22.12.2017 u 03:15
0

IBANJEZ „IN“, SRNIĆ I LE TALEK „OUT“! Trabzon Lučom „mami“ Zvezdu!

Trabzon je naciljao fudbalere Crvene zvezde Damijana Le Taleka i Slavoljuba Srnića, a crveno-bele će pokušati da smekša Luisom Ibanjezom.

Trabzon će u zimskom prelaznom roku tražiti pojačanja na poziciji štopera, levog beka i bočnog veziste, a dva mesta bi mogli da popune fudbaleri Crvene zvezde.

Mete turkog kluba su Srnić i Le Talek, igrači kojima ugovor sa Zvezdom ističe na kraju sezone i zimski prelazni rok je poslednja šansa da se nešto zaradi njihovom prodajom.

Turci su u pregovore spremni da uključe i bivšeg Zvezdinog prvotimca Luisa Ibanjeza koji je njihov igrač na pozajmici u Karabuku, prenose turski mediji.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter