Izvor:
22.12.2017 u 21:45
0

MILENKOVIĆ ČEKA POZIV! Evo šta je Nikola rekao o povratku u Partizan!

Bivši fudbaler Partizana Nikola Milenković je u željama crno-belih, da ga vrate na pozajmicu iz Fiorentine, ali on kaže da ga niko iz Humske nije pozvao sa takvom ponudom .

Milenković je bio jedan od najboljih igrača Partizana u prošloj sezoni, u kojoj je "parni valjak" osvojio duplu krunu, a onda je u transferu vrednom pet miliona evra prešao u Fiorentinu.

Ipak, u ekipi iz Serije A još nije dobio priliku čak ni da debituje…

S obzirom na to da sam jedan od najmlađih u timu, da igram na poziciji štopera, da su mi u ovom momentu glavni konkurenti za prvi tim pre svih kapiten Astori, Aregentinac Pecela i Brazilac Viktor Ugo, jasno je da na pravu šansu moram još da sačekam. Nadam se da ću uskoro da debitujem za novi klub. U to me uverava i trener Stefano Pioli – rekao je Milenković za Politiku.

O ideji da se vrati u Partizan na šest meseci, mladi reprezentativac Srbije je rekao:

Iskreno, iz novina sam saznao za tako nešto. Volim i poštujem moj bivši klub. Iz Humske me zvanično još niko nije zvao. Dovoljno mi je ono što je nedavno sportski direktor Ivica Iliev izjavio da će učiniti sve da me dovede ako me trener Đukić stvarno želi – istakao je Nikola Milenković.

Sada su crno-beli na potezu…

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter