Izvor:
22.12.2017 u 23:00
0

ZVEZDA IMA NOVU METU! Terzić pre tri godine nije uspeo, sada opet napada Šporara!

Na listi želja Crvene zvezde nalazi se reprezentativac Slovenije Andraž Šporar, kojeg su crveno-beli želeli i pre nekoliko godina.

Crveno-beli nameravaju da u zimskom prelaznom roku naprave tim koji će vratiti tiulu na "Marakanu" a onda napasti plasman u Ligu šampiona.

Na meti Zvezde su El Fardu Ben, Filip Đuričić, Nemanja Milunović, Mirko Ivanić…

Ovo su igrači koji su "prvi pikovi" Zvezde, ali postoji i "rezervna" lista. Na njoj se nalazi i ime Andraža Šporara, piše Mozzartsport.

Zvezdan Terzić je u januaru 2015. godine putovao u Sloveniju kako realizovao transfer Šporara, ali se to nije dogodilo.

Tadašnji fudbaler Olimpije je bio krupan zalogaj za Zvezdu, a kasnije je prešao u Bazel za pet miliona evra.

Međutim, kolo sreće se okrenulo, Slovenac se nije usrećio u Bazelu, a lider domaćeg šampionata će to pokušati da iskoristi i ako se ukaže prilika dovede 23-godišnjeg napadača.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Facebook/Andraz Sporar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter