Izvor:
11.01.2018 u 15:28
0

CRVENO-BELI BLIZU NOVOG POJAČANJA: Aleksić prihvatio Zvezdine uslove!

Crvena zvezda i Danijel Aleksić – ta priča postaje sve ozbiljnija! Kako javlja Sportski žurnal nekadašnji vunderkind Vojvodine pristao je na uslove koje su mu ponudili crveno-beli, pa sada ostaje samo da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja, pošto Aleksić ima još pune dve i po godine ugovora sa Sent Galenom.

Isti izvor navodi da se intenzivni pregovori vode poslednjih dana, te da bi Švajcarci trebalo da pristanu na sumu između 500.000 i 600.000 evra na ime obeštećenja.

Aleksić se dugo tražio po odlasku u inostranstvo. Nije mu išlo u Đenovi, Sent Etjenu i Lehiji, ali je u poslednje dve sezone odličan u redovima Sent Galena. Igrački je potpuno sazreo i trenutno je čak prvi strelac svog tima sa šest golova na 18 utakmica u prvenstvu i pride tri asistencije. On može da igra na krilnim pozicijama, no u Zvezdi ga vide kao centralnog vezistu i prvog kreativca ekipe.

Žurnal ipak navodi da njegov dolazak ne bi automatski značio i siguran odlazak Gelora Kange.

Happytv.rs/Žurnal
Foto: Facebook/Danijel Aleksic – Dani

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter