Izvor:
21.01.2018 u 21:07
0

Otkriven identitet Ukrajinca iz Zemunela: Juri Vakulko pred vratima Partizana! (VIDEO)

Početna vest glasila je da je Partizan doveo Ukrajinca i da je ovaj na kontrolnom meču prvog tima i omladinaca oduševio sportski sektor. Dodatak tom saznanju je ime fudbalera koga crno-beli vide kao potencijalnog nosioca igre. U pitanju je Juri Vakulko, 20-godišnji centralni vezista, trenutno bez angažmana.

Mladom reprezentativcu Ukrajine je 31. decembra istekao ugovor sa Dnjeprom i otad je slobodan u izboru nove sredine. Činjenica da za njega ne mora da se plaća obeštećenje je pogodnost za Parni valjak u ekonomskom, dok je u čisto rezultatskom smislu sportski sektor našeg šampiona uveren da Vakulko može da bude pravi oslonac na sredini terena. Tim pre što pokriva više pozicija. Nije u pitanju klasični zadnji vezni, kako se isprava mislilo, već fudbaler koji dejstvuje i iza napadača, a može da igra i desno na sredini terena.

Činjenica da je u Beogradu i da se s njim pregovara trebalo bi da znači i da je Juri Vakulko u prednosti u odnosu na Đorđa Ivanovića. Iako su se zaljubili u „desetku“ Spartaka, čelnici Partizana suočeni su sa visokim finansijskim zahtevima Subotičana (odbili ponudu sa Topčiderskog brda od 300.000 evra i deset procenata od naredne prodaje), pa da ne bi čekali u nedogled reagovali su kontaktiravši fudbalera koji je odigrao 13 utakmica za mladu reprezentaciju Ukrajine, čiji je i kapiten.

Prema informacijama uglednog Frans fudbala, Vakulko je ovog januara bio pred transferom u tamošnjeg drugoligaša, Pariz FC. Preporučila ga je partija u okviru kvalifikacija za EP 2017, kad je baš Trikolorima postigao gol za pobedu 1:0.
Više bih voleo da igrao u Drugoj ligi Francuske, nego u Prvoj ligi Hrvatske. To takmičenje pruža bolje mogućnosti“, rekao je nedavno Juri Vakulko ili ukrajinski Ozil, kako su ga prozvali tamošnji novinari, komentarišući intetresovanje Pariza, ali i Dinama, Hajduka i Rijke, takođe, zainteresovanih za njegov potpis.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter