Izvor:
28.01.2018 u 17:19
0

Gvardiola: Ne možemo da platimo 22 vrhunska fudbalera!

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola izjavio je da se transfer politika ovog kluba rukovodi na osnovu definisanog budžeta koji ne omogućava da se u svakom trenutku može dovesti neki vrhunski fudbaler.

Siti je dugo bio zainteresovan za čileanskog fudbalera Aleksisa Sančeza koji je na kraju iz Arsenala prešao u rivalski Junajted gde će zarađivati više od 350.000 funti nedeljno.

"Ukoliko želiš da se nadmećeš u sva četri takmičenja, moraš da se suočiš sa povredama. Da bi bio uspešan trebalo bi da imaš 22 vrhunska fudbalera, ali to je preskupo za svaki klub, pa i za Mančester Siti. Trenutno nismo u stanju da za nekog igrača platimo više od 100 miliona funti", izjavio je Gvardiola za Skaj sport.

Prema navodima italijanskog Skaj sporta, Siti je bližu angažmana fudbalera Atletik Bilbaa Emerika Laporta čiji bi transfer iznosio 57 miliona funti i taj način bi bio srušen klupski rekord od 55 miliona koliko je plaćeno Volfsburgu za Kevina De Brujnea.

Siti je lider Premijer lige sa 12 bodova prednosti u odnosu na Junajted.

Happytv.rs/Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter