Izvor:
28.01.2018 u 19:47
0

GABONAC SE IGRA SA ZVEZDOM: Kangi malo i milionče!

Gejlor Kanga ponovo odbio veliku platu od Sparte iz Praga i juče otputovao s ekipom na pripreme u Tursku

Rukovodstvo Crvene zvezde ostalo je u čudu kada je saznalo da su Gejlor Kanga i njegov menadžer Luj Denol odbili godišnju platu od milion evra, koliko je ponudila Sparta iz Praga.

Da je došlo do dogovora, klub bi prihodovao milion evra. Gabonac nije želeo da čelnicima crveno-belih objasni zašto je odbio transfer, ali je očigledno da sa svojim agentom ima taktiku za leto, kada postaje slobodan u izboru sredine. Ne treba zaboraviti da je Kanga došao u Crvenu zvezdu u leto 2016. sa čistim papirima iz ruskog Rostova.

– Kanga je igrač Crvene zvezde, tako sada stoje stvari. Zašto je odbio dobru ponudu Sparte, pitanje je za njega i njegovog menadžera. Hteli smo da ga prodamo, a opet, ako ostane s nama, biće nam od koristi jer je odličan fudbaler – rekao je Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde.

Od utakmice sa Krasnodarom čelnici crveno-belih su pričali da će Kanga produžiti ugovor s klubom. Nažalost, od avgusta se ništa nije desilo.

– Crvena zvezda nije sporna. Mi hoćemo da potpišemo novi ugovor. I sada Kanga ima našu ponudu na stolu – zaključio je Mrkela.

Gelor Kanga se nalazi na pripremama sa Crvenom zvezdom u Turskoj. Nije isključeno da ostane u toj zemlji jer je za njega veliki interes pokazao klub Geztepe. Ovaj klub iz Istanbula spreman je da mu ponudi i više od milion evra. Tu su, naravno, i kineski klubovi, koji su se tokom zime raspitivali za Gabonca.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter