Izvor:
30.01.2018 u 15:39
0

Mičel Donald neće da produži ugovor: Ponuda Zvezde nije dovoljna!

Novac nije u životu sve. Oko njega se sve vrti, ali ponekad ne mora da igra presudnu ulogu prilikom donošenja odluke.

Tako ostanak u Crvenoj zvezdi i odbijanje odlaska objašnjava Mičel Donald, iskusni vezista, koji ne krije da je vagao ponudu Dinama iz Moskve i na kraju odlučio da ne menja dres.

– Nije bio samo Dinamo, više je ponuda stiglo. Ali nije bilo razloga da odlazim iz Zvezde. Uvek postoji mogućnost da odete, ali da bih otišao na sredini sezone, ponuda bi morala da bude jako, jako dobra. Stigle su neke dobre ponude, ali nedovoljno dobre da bih ih prihvatio – počeo je da objašnjava Donald.

Ne krije da još razgovora sa upravom u vezi s novim ugovorom.

– Sve je moguće. Iskreno, ono što mi klub nudi sada ne mogu da prihvatim. Na klubu je da proceni može li nešto više da ponudi, ali ovu sadašnju ponudu ne mogu da prihvatim.

novosti.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter