Izvor:
30.01.2018 u 21:52
0

ZVEZDA PRODAJE RADONJIĆA ILI BOAĆIJA! Mrkela: Imamo ponude za obojicu, odluka do srede!

Crvena zvezda vaga: da li da proda u naredna dva dana Nemanju Radonjića ili Ričmonda Boaćija, pošto jednog mora, a ima ponude za obojicu.

Štutgart ne odustaje od namere da dovede Nemanju Radonjića, za kojeg nudi šest miliona evra, dok Crvena zvezda za Ričmonda Boaćija ima ponudu od četiri miliona evra.

Za Radonjića i Štutgart će se znati najkasnije u sredu do podne. Oni su baš "zapeli" za njega– kazao je Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih.

Ni priča oko odlaska Ričmonda Boaćija nije završena, pa crveno-bele čeka uzbudljiv finiš prelaznog roka.

Za Boaćija imamo ponudu od četiri miliona evra i 20 odsto. Ne mogu da kažem o kojem klubu je reč. Znaćemo i to definitivno u sredu – dodao je Mrkela.

Što se dolazaka tiče, crveno-beli čekaju da vide ko će prvo da napusti klub narednih dana.

Dolasci zavise od odlazaka. Zasad ništa dok ne vidimo ko će da ode – završio je Mrkela.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter