Izvor:
31.01.2018 u 03:30
0

KONAČNO GOTOVO: Kanga je Spartin! Evo koliko će zaraditi igrač, a koliko Crvena zvezda!

Kanga je u ponedeljak novinarima na pripremama u Antaliji tvrdio da ostaje u Crvenoj zvezdi, ali je došlo do obrta. Njegov menadžer je danas u Pragu obavio poslenju rundu pregovora, pa će reprezentativac Gabona karijeru nastaviti u Sparti.

Kanga će u sredu ujutru napustiti crveno-bele i "odleteti" za Češku, gde će potpisati trogodišnji ugovor.

Odlični vezista će od novog poslodavca imati garantovanih 900.000 evra po sezoni i još 300.000 kao bonus za potpis. Zvezdi će Sparta za obeštećenje uplatiti milion, ali će deset odsto pripasti agenciji koja zastupa igrača.

U Crvenoj zvezdi planiraju da od tih sredstava kupe Danijela Aleksića iz Sent Galena i Milana Jevtovića iz Antalije. Crveno-beli se nadaju da će te poslove završiti na vreme da bi mogli da ih registruju do 1. febrauara, kada ističe rok za Ligu Evrope.

Poslednjeg dana prelaznog roka znaće se i da li Ričmond Boaći odlazi. Zvezda od Bordoa traži šest miliona evra, dok Francuzi nude četiri miliona i 20 odsto od sledeće prodaje.

Nemanja Radonjić i definitivno ostaje uprkos interesovanju Štutgarta, koji je ponudio četiri miliona, ali su Zvezda i Roma procenili da to nije dovoljno za takvog igrača.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter