Izvor:
31.01.2018 u 18:14
0

SRPSKI REPREZENTATIVAC NAPUŠTA NJUKASL: Mitrović na pozajmici u Anderlehtu do kraja sezone!

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović nastupaće za Anderleht do kraja sezone kao pozajmljen fudbaler Njukasla, prenosi Skaj Sport.

Mitrović se vraća u Anderleht posle dve i po godine, odakle je za 16 miliona evra stigao u Njukasl u kome je ove sezone odigrao tek šest mečeva u svim takmičenjima.

Bivšeg golgetera Partizana ove zime hteli su brojni klubovi poput Brajtona, Hamburga i Bordoa, ali je srpski napadač odlučio da se vrati u belgijski klub za koji je u prvom mandatu postigao 36 golova na 69 utakmica.

Mitrović je prošao mlađe kategorije Partizana za čiji je prvi tim debitovao 2012. godine i već posle jedne sezone i osvojene titule otišao u Anderleht.

Sada je odlučio da se vrati u Brisel kako bi skupio minutažu pred nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Za reprezentaciju Srbije igrao je 33 puta i dao 11 golova.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter