Izvor:
01.02.2018 u 15:54
0

PREOKRET: Mitrović u poslednji čas prešao u Fulam!

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović, nakon što mu je u poslednjem trenutku propala pozajmica u Anderleht, uspeo je da u finišu prelaznog roka pređe u Fulam, saopštio je engleski drugoligaš.

Mitrović će igrati do kraja sezone za tim koji sa klupe vodi Slaviša Jokanović, Anderleht na kraju nije ispunio finansijske uslove bivšeg napadača Partizana, pa je na pozajmicu doveo njegovog bivšeg saigrača Lazara Markovića iz Liverpula.

Mitrović će pokušati da pomogne Fulamu da se vrati u Premijer ligu, kao što je to uradio sa Njukaslom prošle sezone, ali da bude u formi pred Mundijal u Rusiji.

U sličnoj poziciji je Marković koji u Liverpulu nije igrao, a u Anderlehtu bi trebalo da skupi minutažu i nametne se selektoru "orlova" Mladenu Krstajiću.

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter