Izvor:
03.02.2018 u 18:22
0

Boaći optimista uprkos nezgodnoj povredi: „Verujem da ću biti spreman za CSKA“!

Najbolji strelac Crvene zvezde Ričmond Boaći istakao je da veruje da će biti spreman za duel sa moskovskim CSKA u Beogradu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

Fudbaler iz Gane povredio se u prijateljskom meču protiv makedonskog Sileksa na pripremama u Antaliji, pa je morao da se vrati u Beograd na terapije lista.

"Čeka me dodatno snimanje noge kako bih imao što bolje informacije pred prvu terapiju. Verujem da ću za 10 dana biti na terenu", rekao je Boaći za klupski sajt.

On je zahvalio navijačima i saigračima na podršci koju je dobio posle povrede.

"Saigračima želim da daju sve od sebe u narednim danima i da se što bolje spreme za utakmice koje nas očekuju. Kada se vrate ja ću ih sačekati oporavljen i zajedno ćemo ići u nove mečeve", zaključio je Boaći.

Prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope Crvena zvezda – CSKA igra se 13. februara od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

tanjug.rs
Foto: Twitter/BiGRadioBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter