Izvor:
05.02.2018 u 16:26
0

ZVEZDAN TERZIĆ: Ostvarili smo još jedan ogroman uspeh na evropskoj sceni, ovog puta van zelenog terena!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzic izrazio je zadovoljstvo što je Evropska fudbalska unija (UEFA) uvažila žalbu klubu i poručio da su sada, pred punim stadionom Rajko Mitić, ispunjeni svi uslovi za veliku borbu protiv moskovskog CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

– Prezadovoljan sam odlukom komisije za žalbe UEFA. Ostvarili smo još jedan ogroman uspeh na evropskoj sceni, ovog puta van zelenog terena. Ponosan sam jer smo uspeli da dokažemo da Zvezda nije kriva i da zaslužuje da uvek ima navijače uz sebe. Naši navijači dobro znaju šta je dozvoljeno, a šta nije i pozivam ih da i ubuduće vode raćuna kako klub ne bi ostao bez njihove velike podrške – rekao je Terzić za klupski sajt.

On se zahvalio pravnom timu koji je učestvovao u celom procesu, advokatu Zoranu Damjanoviću i predsedniku pravne komisije kluba Draganu Miloševiću, kao i, kako je naglasio, prijateljima u UEFA Zoranu Lakoviću i Dejanu Stankoviću.

– Laković i Stanković su svojim angažovanjem u ovom procesu pomogli da pravda trijumfuje. Pokazali smo da Crvena zvezda na svakom polju vraća snagu i ugled koji je nekada uživala u Evropi. Sada se okrećemo meču sa CSKA jer cemo imati sve preduslove da se borimo za prolaz u osminu finala Lige Evrope. Ubrzo cemo nastaviti prodaju ulaznica i bez dileme pred punom Marakanom dočekati duel koji su zvezdaši čekali 25 godina – kaže Terzić.

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evrope Crvena zvezda – CSKA igra se 13. februara na stadionu Rajko Mitić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter