Izvor:
06.02.2018 u 23:36
0

SRBI SE NEĆE TUĆI SA RUSIMA! Navijač Spartaka očekuje miran dvomeč Zvezda – CSKA!

Srbi i Rusi se neće tući, jer mi smo bratski narod, poručio je jedan od vođa navijača Spartaka iz Moskve Maksim Paškov uoči dvomeča Crvene zvezde i CSKA iz Moskve.

Maksim Paškov je u intervjuu za ruski Sport Ekspres rekao i da je nedavno bio na srpskom večitom derbiju, sa šalom Spartaka oko vrata i da ga navijači Partizana nisu napadali, jer su znali da je Rus.

– Neće biti sukoba na utakmicama Zvezda – CSKA, zato što se Srbi neće tući sa bratskim ruskim narodom. Kada sam bio proletos na finalu Kupa Srbije na stadionu Partizana, nosio sam crveno-beli šal i niko me nije napao. Znali su da sam Rus i govorili su mi "nema problema, slobodno prođi". Za njih je bilo veoma važno što sam ja gost iz Rusije – ispričao je Paškov.

Na pitanje da li je moguće da dođe do tuča između navijača Zvezde i Partizana na jednoj i CSKA i Spartaka na drugoj strani, Paškov je priznao:

– E, tako nešto bi moglo da se dogodi.

On je rekao da će navijači Spartaka doći da navijaju sa "delijama" protiv CSKA i u Beogradu i u Moskvi.

– Teško je proceniti koliko će nas otići za Beograd. Pitanje je do koliko ćemo ulaznica doći. Biće krcat stadion, 55.000 gledalaca. Ovo je prva prolećna utakmica za Zvezdu posle 25 godina. Niko to nije očekivao od njih na početku sezone, uradili su sjajnu stvar. Šteta je što je Kanga otišao, bio je glavni igrač na sredini terena – ocenio je Paškov, koji je rekao da je bio sa "delijama" i u Kelnu.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter