Izvor:
09.02.2018 u 00:24
0

„GROBARI“, NE BRINITE! Zdjelar siguran da će igrati protiv Plzena!

Generalna proba Partizana protiv Šahtjora prošla je bez Saše Zdjelara, koji se povredio na zagrevanju, ali mladi vezista tvrdi da je u pitanju lakši problem, koji ga neće sprečiti da zaigra u četvrtak protiv Plzena.

Zdjelar zbog bola u nozi nije istrčao na teren, ali posle utakmice je rekao da je u pitanju preventivna odluka trenera Miroslava Đukića.

– Izašao sam preventivno da se ne bi nešto proširilo. Samo da vidimo. Sigurno će da bude bolje. Uradiću terapije. Osetio sam bol kada sam udario loptu. Nije ništa ozbiljno, nadam se da ću biti spreman za utakmicu – rekao je Zdjelar novinarima posle meča.

Pojasnio je vezista crno-belih o kakvoj se tačno povredi radi.

– Dobio sam udarac oko prednje lože na nekoj utakmici, imam mali hematom, ali mislim da će sve biti u redu – istakao je Zdjelar.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter