Izvor:
09.02.2018 u 00:21
0

ZVEZDA MOŽE DA PRODA I DIREKTORA! Terzić: Imam poziv od kluba iz Engleske!

Pošto nije uspela da proda igrače, mogla bi Crvena zvezda da "unovči" generalnog direktora u narednom prelaznom roku, jer Zvezdan Terzić tvrdi da ima ponudu od kluba iz Engleske.

On je otkrio da ima poziv od kluba iz engleskog Čempionšipa, ali da nema nameru da napušta Crvenu zvezdu.

Dobro mi je ovde. A možda nekad odem. I sad imam poziv od kluba iz engleskog Čempionšipa. Ali želim da ostvarim tri sna sa Crvenom zvezdom. Prvi san mi je da Zvezda uđe u Ligu šampiona. Ove ili sledeće godine… Drugi sam ostvario. Silno sam želeo da napravim trening-kamp za omladinsku školu i 4. marta, na rođendan kluba, biće svečano otvoren. Treći san mi je da modernizujemo stadion i verujem da će od marta to početi da se ostvaruje –otkrio je Terzić.

Generalni direktor crveno-belih je otkrio da je svojevremeno trebalo da uđe u organe UEFA, ali da sada više nema tu želju.

Sve je bilo dogovoreno da na Kongresu u Kopenhagenu 2009. budem izabran za člana Izvršnog komiteta UEFA. Predsednik Mišel Platini, kome sam pomogao da bude izabran na tu funkciju, izlobirao je sa ruskim blokom za mene. Međutim, godinu ranije mi se dešavalo ono što jeste, da odem iz Srbije i tu su se moje ambicije završile. Da bih to ponovo želeo, moram da postanem predsednik Fudbalskog saveza, jer se iz klubova ne ulazi u UEFA. A sada nemam tu želju. Generalni direktor Crvene zvezde je za mene najviša sportska funkcija u državi – naglasio je Terzić.

On je istakao i da će Zvezda sigurno biti prvak ove godine, jer mu je neprihvatljivo da je Partizan prestigne po broju osvojenih titula.

Neprihvatljivo je da Partizan prvi put u istoriji ima više titula od Zvezde – 28:27. Ubeđen sam, ipak, da to ne može da se desi. Imamo kvalitetniji tim od Partizana, devet bodova prednosti, derbi ćemo odigrati na “Marakani”… Ne potcenjujemo našeg velikog rivala, ali moramo da budemo oprezni, pogotovo što smo prošle sezone imali devet bodova prednosti, pa nam je ipak oteta titula. Nadam se da smo platili tu školu – poručio je Zvezdan Terzić.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter