Izvor:
12.02.2018 u 21:33
0

Defanzivac CSKA: Remi na Marakani nije najlošija opcija!

Defanzivac CSKA iz Moskve Mario Fernandes svestan je da njegovoj ekipi neće biti nimalo lako u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić, kao i da neće biti nimalo lako doći do osmine finala.

Moskovljani objektivno jesu favoriti za prolaz u narednu rundu, ali ekipa Viktora Gončarenka kvalitet mora da dokaže na terenu.
„Snažno smo trenirali u Španiji, ne mogu da kažem koliko smo blizu vrhunca forme, ali mislim da će nam to biti dovoljno da prikažemo dobro izdanje protiv Crvene zvezde. Oni su izbacili Krasnodar, snažan su i kompaktan tim. Ako su uspeli da dođu do ove faze, onda imaju određenu klasu. Poštujemo protivnika, svesni smo da nam je za uspešan nastup neophodno da pokažemo svoj najveći kvalitet. Mislim da su šane za prolaz 50:50“, rekao je Fernades.

Sve osim poraza na našem najvećem stadionu bilo bi i te kako bio prihvatljiv ishod za Armejce.
„Veoma je dobro što će odluka pasti na našem stadionu. Ne zaboravite da se ishod sastoji od dve utakmice, prva je takođe veoma važna. Moramo da odigramo dve utakmice na visokom nivou. Remi na gostovanju, verujem, nije najlošija opcija. Naravno, mi ćemo učiniti sve da pobedimo. CSKA uvek ide na pobedu”, zaključio je Fernandes.

Utakmica između Crvene zvezde i CSKA igra se u utorak od 18 časova, a ostalo je još oko 5.000 ulaznica u prodaji za sve delove tribina, dok će gostujući klub imati podršku od oko 500 navijača.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter