Izvor:
13.02.2018 u 04:33
0

SASTAV ZVEZDE ZA CSKA: Ben na klupi, Boaći možda igra, Krstičić je novi „Kanga“!

Crvena zvezda u utorak od 18 časova igra protiv moskovskog CSKA prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope.

Dočekali su crveno-beli evropsko proleće, a sada je najveća dilema koji će tim izvesti Vladan Milojević na teren "Marakane".

Prema pojedinim informacijama, crveno-beli će igrati sa pojačanom sredinom terena, odnosno sa dva klasična zadnja vezna, a to će biti Mičel Donald i Branko Jovičić.

Ulogu plejmejkera imaće Nenad Krstičić, i na njemu će biti velika odgovornost da zameni Gelora Kangu, koji je otišao u Spartu iz praga.

Kada je reč o ofanzivnom delu tima, Nemanja Radonjić je siguran na levom krilu, dok će gotovo sigurno na desnoj strani biti Slavoljub Srnić.

Čovek zadatka trenera Vladana Milojevića trebalo bi da bude u prednosti u odnosu na El Fardu Bena, dok je slična situacija i u samom špicu.

Aleksandar Pešić ima prednost u odnosu na rovitog Ričmonda Boaćija, ali moguće su izvesne promene u poslednjem trenutku.

Odbrana je sigurna, na golu je Milan Borjan, a ispred njega četvorka: Filip Stojković, Vujadin Savić, Damijan Le Talek i Milan Rodić.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Jovičić, Donald, Srnić, Krstičić, Radonjić – Pešić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter