Izvor:
13.02.2018 u 17:25
0

Guti: Nejmar dobrodošao, ali nikako umesto Ronalda!

Nekadašnji fudbaler Reala Hoze Marija Gutijerez Guti izjavio je danas da se nada dolasku Nejmara u Madrid, ali da to nikakone bi smelo da znači i odlazak Kristijana Ronalda.

"Ne bi bilo dobro za Real da Ronaldo napusti klub, bez obzira na to što mislim da će Nejmar jednog dana doći iz Pari Sen Žermena. Mogu eventualno da puste Benzemu, ali Ronalda nikako", izjavio je Guti gostujući na TV Mega.

Guti je prošao mlađe kategorije Reala, a za prvi tim je igrao 15 godina i osvojio isto toliko trofeja među kojima pet titula prvaka Španije, tri Lige šampiona i dva Interkontinentalna kupa.

Karijeru je završio u Bešiktašu, a od 2013. godine vodi mlađe kategorije Reala.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter