Izvor:
13.02.2018 u 20:15
0

Real čeka PSŽ: Ronaldo ili Nejmar, najbolji ili najskuplji!

Derbi osmine finala Lige šampiona svakako je sudar branioca trofeja Real Madrida i jednog od pretendenata da ga nasledi na tom mestu Pari Sen Žermena sa pažnjom na susret dve najveće zvezde Kristijana Ronalda i Nejmara.

Nejmar, najskuplji fudbaler u istoriji sa 222 miliona evra, posle samo sedam meseci vraća se u Španiju gde je sa velikim uspehom nosio dres Barselone, ali sada ne teren najvećeg rivala – u Madrid.

Zanimljivo da se brazilski napadač, strelac 28 golova ove sezone, baš uoči susreta dva tima dovodi u vezu sa prelaskom u Real što bi mogao da bude motiv više da pokaže, pored uspeha PSŽ-a, zašto ima ambicije da upravo Ronalda zameni na mestu najboljeg igrača sveta, možda čak i u kraljevskom klubu.

"Imamo mnogo velikih fudbalera, ali naš lider na terenu je Nejmar", pozvao je trener Enai Emeri Nejmara da se pokaže u najboljem stilu na stadionu Santijago Bernabeu.

Sa druge strane, glavna opasnost krhkoj odbrani PSŽ-a je Ronaldo, koji je napravio odličnu uvertiru u njegovom omiljenom takmičenju pošto je dao het-trik u prethodnoj pobedi nad Sosijedadom 5:2.

"Uvek gledam da budem na visokom nivou, ali nekad stvari nisu kakve bismo voleli", rekao je Ronaldo, rekorder sa 114 pogodaka u elitnom takmičenju.

U senci tog duela sutra se sastaju Porto i Liverpul na Dragau, na terenu trenutnog lidera portugalskog prvenstva.

Jasno je da je favorit Liverpul, uprkos tome što igra promenjivo i ove sezone, ali nikako ne bi smeo da potceni ekipu sa velikim iskustvom igranja u završnici Lige šampiona.

Oba meča igraju se sutra u udarnom terminu Lige šampiona od 20.45.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter