Izvor:
14.02.2018 u 02:24
0

REMI NA MARAKANI: Zvezda propustila priliku da sruši CSKA!

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su nerešeno 0:0 u Beogradu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

Pred 35.642 gledalaca na stadionu Rajko Mitić viđena je izjednačena i velika borba, CSKA je imao više loptu u posedu, pretio preko Vitinja i Ahmeda Muse, ali su crveno-beli imali dve najbolje prilike koje je odbranio golman Igor Akinfejev.

Kapiten "armejaca" maestralno je skinuo dva zicera, prvo Nemanji Radonjiću u 35, a onda i Demijenu Le Taleka u 49. minutu i spasao poraza CSKA.

Tim Vladana Milojevića na prvom meču u "evropskom proleću" posle 27 godina u Beogradu, hrabro se suprostavio iskusnijoj i skupljoj ekipi, dobar deo utakmice bio i bolji, ali je na kraju morao da se zadovolji remijem bez golova koji im ostavlja realne šanse za prolaz.

Odluka će pasti sledeće srede kada je na programu revanš u Moskvi.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter