Izvor:
20.07.2016 u 18:12
0

UŽIVA VELIKO POVERENJE UEFA: Milorad MAŽIĆ sudiće Superkup Evrope!

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće meč Superkupa Evrope između madridskog Reala i Sevilje, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Mažiću je ukazano novo poverenje UEFA, nakon što je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj sudio na tri utakmice i bio u užem izboru za finale. Njemu će pomagati linijske sudije Dalibor Ðurđević i Milovan Ristić, dok će iza gola biti Danilo Grujić i Nenad Ðokić.

Mažić je u Evropi po dva puta delio pravdu na mečevima ova dva tima, Realu u Ligi šampiona u sezoni 2014/2015 protiv Bazela (1:0) u grupnoj fazi i madridskog Atletika u četvrtfinalu (0:0), dok je Sevilji sezonu ranije u Ligi Evrope sudio u četvrtfinalnim duelu sa Valensijom (1:3), a potom bio četvrti arbitar u finalu sa Benfikom (1:1, penali 4:2).

Utakmica između Reala i Sevilje igra se 9. avgusta u norveškom Trondhajmu.

Tanjug
Foto: Facebook/Milorad Mazic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter