Izvor:
14.02.2018 u 16:18
0

VELIKO PRIZNANJE: Duško Tošić proglašen za najboljeg odbrambenog igrača!

Duško Tošić igra u životnoj formi, iako je zakoračio u 33. godinu života. Potvrda fantastične forme u kojoj se nalazi stigla je i u vidu prestižnog i zvaničnog priznanja.

Srpski defanzivac proglašen je za najboljeg odbrambenog igrača u Turskoj i ta nagrada mu je uručena na svečanosti u Istanbulu.

– Duško je upravo proglašen za najboljeg defanzivnog igrača Turske! Ponosna! Najbolji defanzivac! Tako ponosna – napisala je njegova supruga Jelena Karleuša na Tviteru uz fotografije sa svečanosti.

Tošić je od dolaska među istanbulske crno-bele zaista briljirao, bio je jedan od glavnih igrača na putu ka osvajanju titule prošle godine, i sa Pepeom čini fantastičan štoperski tandem i ove sezone.

Tokom prethodnog perioda nekoliko stranih klubova se interesovalo da ga angažuje, najuporniji je bio Totenhem, ali je on odbio "pevce" i odlučio da ostane na Bosforu.

Izvor: espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter