Izvor:
14.02.2018 u 19:15
0

Partizan nije rasprodao ni pola stadiona!

Fudbaleri Partizana čekaju Viktoriju Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope, a tribine, po svemu sudeći, neće biti ispunjene kako dolikuje.

Iako su Zvezda i Partizan izborili evropsko proleće, navijači nisu to do kraja prepoznali. Bilo je previše praznih stolica na meču crveno-belih protiv CSKA, biće toga i u Humskoj u četvrtak od 21.05.

To je još veća tragedija za crno-bele jer je kapacitet JNA mnogo manji, a još nije prodato ni 15.000 karata, kako prenosi Sportski žurnal.

Najviše karata prodato je za zapadnu tribinu, što samo govori da su navijačka previranja uticala da se deo publike ne opredeljuje za jug ili istok.

Takođe, valja dodati da su karte za Partizan bile jeftinije, jug i sever koštaju 1.000 dinara, istok i zapad 1.500 bočno, a centralno 2.000 dinara.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter