Izvor:
15.02.2018 u 17:13
0

Terzić otkrio koliko je Zvezda zaradila: „Od duela sa CSKA inkasirali smo skoro miliona evra“!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić objasnio je zašto tribine protiv CSKA nisu bile pune, a otkrio je i koliko je klub zaradio od prodaje ulaznica

Crveno-beli su u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope odigrali bez golova protiv CSKA iz Moskve, a na tribinama je bio 35.642 navijača.

U Ljutice Bogdana su očekivali pune tribine, ali Terzić je objasnio zašto nije bilo tako.

Imamo 4.000 pretplatnika i 3.200 ulaznica dajemo sponzorima, a ne znamo ko je od njih došao a ko nije. Bezbednosni prazni boks i gostujuća tribina su još šest hiljada mesta. To je ukupno 12.000 ulaznica – rekao je Terzić za Novosti i dodao:

Nama je ostalo pet hiljada neprodatih ulaznica na blagajnama, a loše vreme je uticalo na posetu. Zaradili smo oko 880.000 evra što je manje od očekivanog ali je zadovoljavajuće – istakao je generalni direktor crveno-belih.

novosti.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter