Izvor:
22.02.2018 u 14:03
0

Partizan u Plzenju za plasman u osminu finala Lige Evrope!

Fudbaleri Partizana večeras u Plzenju igraju revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije, posle nerešenog rezulatata 1:1 u prvom meču u Humskoj.

Crno-beli su otputovali u punom sastavu u Češku, ali je još neizvesno da li će moći da igra kapiten Miroslav Vulićević koji je za vikend protiv Mladosti iz Lučana povredio zglob.

Vulićević kaže da je povreda zgloba ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo, ali da će uz pomoć lekarske ekipe probati sve mogućnosti kako bi bio spreman.

"Nije izgledalo ozbiljno u prvi mah, ali imam jaču distorziju zgloba. Moram da pohvalim lekarski tim Partizana koji čini sve da me osposobi. Ima još do utakmice, videću kako će proći trening u Plzenju, pa ćemo zajedno sa stručnim štabom doneti najbolju odluku za tim, jer ovakve utakmica moraju da iznesu samo 100 posto spremni igrači", izjavio je Vulićević pred polazak u Plzenj.

Sa druge strane, trener Partizana Miroslav Ðukić će moći da računa na novajliju Šašu Zđelara, Ognjena Ožegovića i Bojana Ostojića koji su zbog povreda propustili prvu utakmicu.

Prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 1:1, a revanš utakmica između Partizana i Viktorije igra se večeras od 19 časova u Plzenju.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter