Izvor:
28.02.2018 u 04:26
0

ŠAMAR REALU U BARSELONI! Moreno u 93. minutu šokirao „kraljeviće“! (VIDEO)

Fudbaleri Espanjola napravili su veliko iznenađenje i u 25. kolu Primere pobedili ekipu Real Madrida.

Taman se činilo da je Real uhvatio zalet u Primeri posle četiri uzastopne pobede i da će krenuti u napad na drugo mesto koje drži Atletiko, ali je usledio kiks.

"Kraljevići" su se sapleli i to u Barseloni, pošto su u nadoknadi vremena primili gol, a strelac za Espanjol bio je Đerar Moreno.

Madriđani su na ovoj utakmici bili bez Kristijana Ronalda i očigledno da bez Portugalca u timu, stvari ne idu kako treba po tim Zinedina Zidana.

Real je ostao na trećem mestu sa 51 bodom, dva manje ima četvrtoplasirana Valensija, dok je Atletiko drugi sa 58, a Barselona prva sa 65 bodova.

Espanjol je na 13. poziciji sa 31 bodom.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter