Izvor:
01.03.2018 u 04:48
0

Zvanično: Nejmar ide na operaciju, navijačima PSŽ-a srušene nade pred revanš protiv Reala!

Obistinilo se ono od čega su strahovali svi u Pari Sen Žermenu! Povreda Nejmara je teže prirode i neće igrati revanš meč protiv Real Madrida, ali neće biti na raspolaganju svojim saigračima ni narednih nedelja.

Potvrđeno je da će Brazilac, koji je prethodnog leta stigao iz Barselone za rekordnih 222 miliona evra, ići na operaciju metatarzalne kosti, koja mu je naprsla tokom utakmice protiv Marselja prethodnog vikenda.

Nejmar će biti operisan u Brazilu od strane doktora Rodriga Lasmara, a tek će krajem aprila biti spreman za povratak na teren, potvrdio je klub sa Parka prinčeva.

Nejmar je ove sezone za PSŽ dao 29 golova na 30 utakmica i bez njega će "Svecima" biti pakleno teško da nadoknade poraz od 3:1 iz Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Revanš je na programu 6 marta u Parizu.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter