Izvor:
01.03.2018 u 04:54
0

FSS ODUZIMA BODOVE ZVEZDI I PARTIZANU!? „Večiti“ na udaru zbog saopštenja!

Fudbalski savez Srbije priprema oštre kazne za Crvenu zvezdu i Partizan, a "večitima" će vrlo verovatno biti oduzeti bodovi.

Crvenoj zvezdi i Partizanu biće oduzeti bodovi! Prema pisanju Večerjnih novosti, FSS je rešio da konačno pređe sa reči na dela, pa će najverovatnije da kazni dva najveća srpska kluba oduzimanje po tri boda.

Razlog ovakve verovatne odluke FSS leži u ratu saopštenjima na Topčiderskom brdu. Srpska kuća fudbala smatra da "večiti" na taj način truju javnost, a odluka će uskoro biti doneza za zelenim stolom.

FSS će na ovaj način pokušati da urazumi odgovone iz Ljutice Bogdana i Humske da prestanu sa prepucavanjem, a kako pišu Novosti, u slučaju da se prepucavanje nastavi, kazna će biti još veća.

U slučaju oduzimanja bodova, stanje na tabeli se neće drastično promeniti: Zvezda bi imala 60 bodova, Partizan 49, dok bi njihov najbliži pratilac bio Radnički s 43 boda.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter