Izvor:
23.07.2016 u 16:11
0

POVRATAK U SERIJU A: Inter dovodi Teveza?

Argentinski fudbaler Karlos Tevez mogao bi da se vrati u Seriju A jer ga je kontaktirao Inter, prenosi italijanski Tutosport.

Kako se navodi, Inter bi doveo Teveza preko Suning grupe i novih vlasnika iz Kine, a na tom poslu rade i menadžeri Kija Jorabčijan i Pini Zahavi.

Boka Juniors teško može da zadrži Teveza i plaća njegove visoke finansijske uslove, a ni on nema ništa protiv da napusti voljeni klub.

Tevez se prošle godine vratio u Boku iz torinskog Juventusa, sa kojim je osvojio "triplu krunu" i igrao finale Lige šampiona. Dvadesettrogodišnji Tevez je tokom karijere igrao još za Korintijans, Vest Hem i klubove iz Mančestera Junajted i Siti.

Izvor:Tanjug
Foto:Facebook/SportKlub

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter