Izvor:
11.03.2018 u 19:03
0

Emotivno u Firenci: Srećan put kapitenu!

Fudbaleri Fiorentine zaigrali su prvi put posle iznenadne smrti kapitena Davidea Astorija u jako emotivnom ambijentu protiv Beneventa u Seriji A.

Svih 40.000 gledalaca na stadionu Artemio Franki u Firenci odalo je pocašt i uputilo poslednji pozdrav Astoriju, preminulom prošle nedelje u 31. godini u snu od srčanog udara.

Na tribinama je ispisano mnogo poruka, a dominirao je veliki transparent "Čovek koji nikad ne umire, priča koja večno traje. Srećan put kapitenu".

U 13. minutu, simbolično zbog broja koji je nosio Astori, prekinuta je utakmica na kratko i pušteno na hiljade balona u nebo, dok su najvatreniji navijači "ljubičastih" napravili koreografiju sa kartonima "Davide 13".

Svi fudbaleri Fiorentine na teren su istrčali u dresovima sa brojem 13 i prezimenom Astori, među kojima i Srbin Nikola Milenković koji je upravo Astorija zamenio u startnoj postavi.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter